mockba pisze:
Teraz to radzik pojechałeś, robisz z siebie pośmiewisko , masz zestaw i dajesz gwarancje to weź to na klatę,
W warunkach gwarancji mam napisane, że trzeba wysłać uszkodzony element i mam 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji a w tym przypadka osoba, która do mnie zadzwoniła, że pękła sprężyna już po 2 dniach miała nową sprężynę a starą pękniętą dostałem po miesiącu więc wydaje mi się że moja klata jakoś to przyjęła.
I nie musisz się denerwować bo ja Ci nie mam za złe, że sprężyna tarła. zdarza się tak samo jak pękające springi
mockba pisze:
a jak szukasz problemów to lepiej pochwal się złe zespawanymi elementami z twojego lifu,...
Problemy to jem z mlekiem rano na śniadanie
a źle pospawane dystanse sierżantów które poszły w 2013 już prawie wszystkie zostały bezpłatnie wymienione na nowe z 3 letnią gwarancją.
mockba pisze:
albo poliuretanami które są nic niewarte a masa ludzi je od Ciebie kupiła...
...
Chodzi Ci o te co kiedyś sprzedawałem z "ElastPol Zdzisław Kajda" czy te co teraz mam z Deuter S.C. ?
Jak do tej pory dostałem tylko jeden zwrot od Geochrisa jak polibusze do sierżanta z ElastPolu okazały się za luźne.
Ale może o czymś nie wiem ?
PS.
W swojej karierze spotkałem się z 3 pękniętymi springami:
jedna to co mowa o niej wyżej (tarła o odbój - zdjęcia na poprzedniej stronie)
druga Zdysia (Tarła o odbój)
trzecia ostatnio nie pamiętam ale ktoś z forum (Tarła o odbój - dwa zdjęcia poniżej)
Zbyś a u Ciebie też pękła w miejscy tarcia ? pokaż foto bo jak tak to był by dziwny zbieg okoliczności
Zajrzyj na
https://radzikone.pl - Zestawy i części do liftu, opony, wyciągarki i wiele innych !