arekzgorek pisze:
tomaszek pisze:
a ta z kolei zastanawia mnie cenowo czy niska cena jej oznacza od razu kiepski jej stan ??
Cześć, mogę tę z Wawy dla Ciebie oblukać, jak w łikend znajdę chwilkę, ale z mojego doświadczenia zauważyłem, że ludzie poszukują teraz TD lub małych benzynek, bo boją się tankować. Ja osobiście jakbym wybierał to bym wziął tę co właśnie wskazałeś i też z automatem. Mam dwa auta w tym momencie, S80 T6 272 kM automat i astrę II 2.0T 240kM i myślę że ciężko byłoby mi się przesiąść na coś słabszego.
Masz gaz i masz ceny jak w dieslu, tańszy w przypadku naprawy silnik a osiągi wg mnie nie porównywalne, chociaż zaznaczę że nigdy nie jeździłem tym modelem Suzuki i nie wiem jak traktuje gaz, ale w taty 2.5 V6 zakładam na bank. Kumpel ma z 2005 XL7 2.7V6 i też ma gaz i nie narzeka.
Więc jak chcesz to mogę ją przejrzeć na tyle ile potrafię. Sam zwiedziłem trochę kraju i zmarnowałem kilka dniówek w poszukiwaniu autek i traf tak chciał że ostatnie 3 kupiłem w Wawie, bo te z Polski akurat trafiłem szrotowate, pomimo zapewnień sprzedawcy. Ale cóż, zawsze pozostałby niesmak, czemu tamtej fury nie sprawdziłem, może byłaby lepsza?.?.?
Cześć dziękuje za miłą odpowiedź i chęć pomocy
jeśli to nie będzie problem to bardzo bym prosił
nie lubię klekotów bo są awaryjne i drogie w naprawie wole gaz,
dobra sekwencja nie sprawia problemów jak II generacja instalki,
ty nie jeździłeś tym modelem i ja też wiec jesteśmy na równi,
lubię dynamiczną jazdę i automat mnie niekręci ale 2.7 nie spotkałem w ogłoszeniach w manualu a słabszej wersji nie chce
3.2 za drogie wiec szukam 2.7 jeśli nic nie spotkam to poszukam Subaru Outback 2.5
ma również stały napęd 4x4 i reduktor + prześwit 200 mnie to wystarczy bo w rajdach nie będę startował
dziękuje

i czekam na relacje a ten twój kolega z XL7 2.7V6 to ma raczej ten sam silnik