kosciej pisze:
Masmo, jak bedziesz robił, to jedź tam gdzie ja robiłem...Nie mam żadnych problemów z gazem, wszystko pięknie chodzi (a tankuje...najtaniej - wiec wszelki syf

) - zero problemów z wolnymi obrotami (stoi idealnie na 800 obrotów niezależnie, czy jest -10, czy +30)...Goście się poprastu znają na robocie

PS. Nic od nich nie mam za reklamę

- tylko w porównaniu do znajomych, którzy jeszcze na dodatek nie męczą aut w OR - mam totalnie zero problemów

Właśnie klamka zapadał...
Cena Pb95 kole 4,15 a gazu jakieś groszę, zjeździłem w parę dni bak i w sumie dobrze mi sie jeździ Vitką po budowie i wraca z pracy

więc stwierdziłem że jak będzie gaz to nie będe się tak stresował kwotami jakie zostawiam na stacji

.
Rozmawiałem z Twoimi fachowcami i napisali mi:
witam z togo co pamiętam to w tym silniku jest wtrysk 1_punktowy i jest problem zrobić instalację wodoszczelną przy wtrysku wielopunktowym nie ma większego problemu
można zamontować wszystkie elementy instalacji w najwyższych punktach elektronikę zamontować w kabinie aby zmniejszyć możliwość zalania wodą
koszt takiej instalacji przy1_punkciereduktor lovato elektronika kme
Przy rozmowie telefonicznej facet stwierdził że elektronika może mieć problem z wodą...
Jakieś sugestie? Kościej jak zrobił u Ciebie? Możemy się gdzieś spinąć żebym oblookał Twoją instalację??