suzuki.info.pl

Wszystko dookoła vitary i nie tylko (:
Dzisiaj jest śr gru 19, 2018 10:05 am

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
Post: ndz maja 14, 2017 10:56 am 
Offline
1" - młody upalacz
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt kwie 24, 2015 1:41 pm
Posty: 50
Lokalizacja: Wrocław
Silnik: 2,5 V6
Model: GV
Witam

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakie oprogramowanie i interface należało by zakupić aby podłączyć się do GV1 z 2001 ?


Na górę
Post: czw lip 13, 2017 9:48 pm 
Offline
1" - młody upalacz

Rejestracja: pt lut 17, 2012 11:01 am
Posty: 27
Lokalizacja: Sulejówek
Silnik: J20A
Model: Vitara 3d
Rok prod.: 1999
Udało Ci się coś znaleźć? Chciałbym się połączyć z GV 2004r i nie wiem co kupić.


Na górę
Post: pt lip 14, 2017 7:11 am 
Offline
1" - młody upalacz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt cze 17, 2014 2:37 pm
Posty: 40
Lokalizacja: Łódź
Silnik: 2.7 V6
Model: Grand Vitara XL7
Rok prod.: 2004
Nie ukrywam, że chętnie też się dowiem czegoś więcej w tym temacie, bo jak byłem u mechaniora, to nie dość że mnie podliczył za podłączenie jak za zboże, to na pytanie "czym ewentualnie" usłyszałem "łooo panie bez worka kosmodolarów nic pan nie kupisz" :(

_________________
Miła być Vitara w longu jest GV XL7 :)


Na górę
Post: pt lip 14, 2017 6:23 pm 
Offline
1" - młody upalacz

Rejestracja: pt lut 17, 2012 11:01 am
Posty: 27
Lokalizacja: Sulejówek
Silnik: J20A
Model: Vitara 3d
Rok prod.: 1999
Co sądzicie o tym?
http://allegro.pl/interfejs-diagnostycz ... 13144.html
http://allegro.pl/suzuki-interfejs-diag ... 05040.html


Na górę
Post: sob lip 22, 2017 11:27 am 
Offline
3" - błotołaz

Rejestracja: czw sty 22, 2009 4:05 pm
Posty: 1003
Lokalizacja: wawa
Jak GV ma interfejs OBD1 to się kupuje interfejs OBD1
A jak ma OBD2 to zwykły chiński czytnik np na elm327

A jak GV była robiona w "okresie przejściowym" to porażka zupełna, bo nic nie działa.
"Okres przejściowy" poznaje się właśnie po tym, że nikt nic nie wie :mrgreen:


Na górę
Post: sob wrz 30, 2017 7:33 am 
Offline
2" - starszy bagiennik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob lis 14, 2015 10:40 am
Posty: 192
Lokalizacja: Kraków/Oslo
Silnik: 2,0 HDI(RHR)
Model: Grand Vitara
Rok prod.: 2002
gajowy pisze:
Mam nie łączy się.

Nie umiem skonfigurować Tapatalka Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka

_________________
Jest wojna są straty.
Bordo Granda +4"


Na górę
Post: ndz paź 01, 2017 9:10 pm 
Offline
1" - młody upalacz

Rejestracja: pt cze 23, 2017 12:23 pm
Posty: 35
Silnik: 2.0 16V
Model: GV Short
Rok prod.: 2000
Mam GV I 2000r, o ELM327 nie myśl :) Nie działa.


Na górę
Post: sob gru 16, 2017 9:51 am 
Offline
1" - młody upalacz

Rejestracja: wt gru 17, 2013 6:13 pm
Posty: 53
Lokalizacja: Białystok
Silnik: 2.5 v6
Model: Grand vitara
Rok prod.: 2004
ten działa czy nie bo też myślałem kupic
http://allegro.pl/interfejs-diagnostycz ... 13144.html


Na górę
Post: pn gru 18, 2017 7:34 pm 
Offline
1" - młody upalacz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt wrz 25, 2012 6:34 pm
Posty: 70
Model: TLC J70
U mnie z powodzeniem dział iCar Vgate wersja BT. Jedyny minus, że po odczycie błędów zrywa połączenie i wymaga ponownego.


Na górę
Post: wt lip 17, 2018 4:21 pm 
Offline
1" - młody upalacz
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw kwie 13, 2017 4:08 pm
Posty: 51
Lokalizacja: Wrocław
Silnik: 2.0 HDI
Model: Suzuki Grand Vitara
Rok prod.: 2003
Odkopię temat.
Kupiłem ELM 327 tylko że nie łączy mi się z iPhonem, więc nie mogę używać go z DashCommand. Polecacie jakieś programy komputerowe do odczytywania błędów w GV1?


Na górę
Post: pt lip 27, 2018 8:00 am 
Offline
2" - starszy bagiennik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob lis 14, 2015 10:40 am
Posty: 192
Lokalizacja: Kraków/Oslo
Silnik: 2,0 HDI(RHR)
Model: Grand Vitara
Rok prod.: 2002
Mam teraz v Gate przez WiFi i darmową aplikacje Piston, łączy się bez problemu i szybko kasuje błędy [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] do tego ma funkcje pomiaru parametrów.
GV 2.0hdi

Nie umiem skonfigurować Tapatalka Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka

_________________
Jest wojna są straty.
Bordo Granda +4"


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl